De Gelderlander van 30 oktober 2006

30 oktober 2006

Beste Hr.Joop Schets en koorleden.

We hebben weer genoten van een prachtige Hohe Messe. Volgens mij in een iets rustiger tempo, hetgeen dan niet gemakkelijker wordt.

Wat blijven die fuga`s toch moeilijk he! Maar wat voor mij opviel waren de mannen- stemmen. hoewel in de minderheid, ze klonken geweldig! Nog een vreemd voorval, achter ons zat een heer die erg veel last ven hoestbuien kreeg. We gaven wat dropjes, waarvoor hij ons nadien bedankte. Ook hij had enorm genoten. Maar die hoestbuien he! Hij had last van de vele parfum luchtjes!!!!
Misschien een tip om het publiek te vragen ook daar rekening mee te houden,wordt er in de zaal minder gehoest.
Maar nu op naar het volgende concert. Alvast veel succes en een vriendelijke groet Bertie v.d.Geijn-Hopman


Geachte Dirigent en Toonkunstkoor,

Wat hebben we weer genoten van de uitvoering van de Mattheus gisterenavond. Mijn dochter was speciaal uit Amsterdam naar Arnhem gekomen om samen met mij, haar moeder, en mijn broer de uitvoering bij te wonen.
Wij vonden het een prachtige en ingetogen uitvoering.
Vooral de Evangelist heeft ons erg ontroerd door zijn prachtige zangspel waardoor het zo bekende verhaal toch weer enorm boeide.
Ook de Altus was weer geweldig en och, het geheel was weer prachtig en emotioneel.
Dank u allen voor deze prachtige uitvoering!

Marianne Wiggers


Beste mensen,

na gisteren weer geweldig genoten te hebben van jullie uitvoering van de Mattheus Passion heb ik besloten om een oud verlangen, nl. te gaan zingen bij een koor, op z’n haalbaarheid te onderzoeken. Op uw site lees ik dat nieuwe leden altijd welkom zijn.
Graag hoor ik van u,

Karin van Kruijsdijk


Geachte leden van Toonkunst,

Als trouw bezoeker van de Matthäus-uitvoeringen van Toonkunst beleef ik er elk jaar weer heel veel genoegen aan. We nemen elk jaar vrienden mee die daarvoor graag uit Warmond naar Arnhem reizen.
Ik hecht eraan het nu ook eens een keer per e-mail te laten weten. We hebben afgelopen zaterdag enorm genoten van een prachtige uitvoering. We vonden dat het koor nog mooier zong dan ooit. Wat een expressie, wat een zuiverheid. Heel erg bedankt voor deze prachtige avond.

Kees Lagerwaard


Hallo,

Even laten weten, dat ik het helemaal eens ben met de recensent. Ook ik vond de zaterdagavonduitvoering fantastisch. Ik heb er wederom erg van genoten.
Hartelijke groeten,

marianne Zeilmaker.

Toonkunst Arnhem

Kapelleboom 31 | 6865 AT Doorwerth | tel.06-22124164 | info@toonkunstarnhem.nl | Rekeningnummer IBAN: NL54 RABO 0114 9960 75  
Webmaster: Johan Vos | Webbouw Walraven WebWerk

Algemeen

Copyright © Toonkunst Arnhem | Webontwikkeling Walraven WebWerk