Skip to main content

Reacties op ons concert van 1 en 2 april 2023

03 april 2023

Goedemiddag,
Ik wilde jullie bedanken dat mijn partner en ik deze geweldige voorstelling konden meemaken.
Het was prachtig, we zijn nog aan het nagenieten!!!!
Nogmaals bedankt!
met vriendelijke groeten,
Mevr. Randy van Norden

Beste mensen van Toonkunst Arnhem, Naska solisten en Bas,
Wat een prachtige uitvoering hebben jullie vandaag ten gehore gebracht!
Mijn zoon en ik hebben genoten. Het koor was erg goed en geconcentreerd. Mooie opening en slotkoor eerste deel.
Indrukwekkend Donner und Blitze, ontroerend Nun ist der Herr..., prachtig Aus Liebe.... Prachtige Evangelist, en mooie Christus solist. Ook de bas, tenor en alt waren mooi.
Mooie opbouw we werden erin meegezogen.
Heerlijk! 
Groeten, Judith van COV IJsselstein.

Hierbij wil ik je/jullie danken voor de mogelijkheid afgelopen zaterdag 1 april de Mattheus Passion in het Arnhemse Musistheater te bezoeken. Mijn vriendin en ik hebben ervan genoten en een heerlijke avond gehad.
Met vriendelijke groet,
Netty Verbeek.

Op zaterdagavond 1 april jl. heeft een groep bewoners van het AZC Oosterbeek samen met een aantal Oosterbeekse vrijwilligers een prachtige uitvoering bijgewoond van de Matthäus-Passion in Musis Arnhem door Toonkunst Arnhem. Met de, in het Nederlands, Spaans, Arabisch, Farsi en Tingrinya vertaalde tekst van de Matthäus op schoot, hebben zij deze avond allemaal intens genoten van Bachs passionele muziek. Iedereen was erg onder de indruk van dit enerverend concert. Het was natuurlijk een hele zit en de Duitse taal is zelfs voor veel Nederlanders lastig te volgen, maar de combinatie van de mooie, volle zaal met prachtige doorkijk naar buiten, het orkest, het koor en de solozangers maakte het geheel voor iedereen tot een onvergetelijke ervaring. De bewoners van het AZC Oosterbeek, de actieve vrijwilligers van Samen in Oosterbeek én COA willen Toonkunst Arnhem, met name Hannie de Graaf en Ina Roelofsen van harte danken voor het mogelijk maken van deze avond.

Доброго дня😊
Нам з Дмитром дуже сподобалося, неймовірно красивий зал, а звучання музики взагалі не передати, іноді навіть мурашки по тілу проходили😊
Мені особисто дуже сподобалося розміщення сцени на фоні панорамного вікна, на фоні дерев літали пташечки і іноді навіть потряпляли в такт музики😍
Це було чудово, дякую Вам😊
Wij hebben echt genoten. Ongelooflijk mooie zaal, waarin de muziek en hoe het klinkt simpelweg niet te beschrijven valt. We zaten vol emotie en kippenvel de hele uitvoering lang.
Wij vonden de entourage geweldig - het panorama glas met de bomen op de achtergrond; en de vogeltjes, alsof ze met het ritme van de muziek rondvlogen.
Dankjewel, het was wonderschoon.
Anastasiia en Dmytro