Skip to main content

Sponsoring

Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn om sponsor, vriend of donateur van Toonkunst Arnhem (TKA) te zijn.

Geven gaat over passie en enthousiasme. Geven is meer dan geld alleen. Uw donatie is een bijdrage aan het culturele leven in Nederland. Met uw gift kun u het fundament van Toonkunst Arnhem verstevigen en nieuwe mogelijkheden voor koor, orkest, solisten en toeschouwers scheppen.

Cultuur, je houdt ervan, je geeft erom. Een wereld zonder cultuur zou een dor bestaan opleveren. Want zonder bezoekers geen expositie, zonder luisteraars geen concert, zonder publiek geen voorstelling. Hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Geven is ook een kunst.

Om uzelf donateur van Toonkunst Arnhem te kunnen noemen is een minimumdonatie van € 45 nodig. Wellicht wilt u eens overwegen om meer te doneren en nieuwe potentiële donateurs in uw familie- en kennissenkring te benaderen. Of u wordt zelfs vriend van ons koor, hetgeen nog meer voordelen voor u biedt. Misschien wilt u ons wel helpen bij de verspreiding van informatie omtrent onze concerten en wellicht zelfs wel helpen met de kaartverkoop.

En wat dacht u van betrokkenheid in programmakeuze en ons als vrijwilliger helpen met organisatorische zaken? Of samen met collega’s en uw bedrijf een bijzonder concert te organiseren? Zo maakt u alles op de eerste rang én backstage mee rondom een concert. Wij horen graag van u of u interesse heeft in een meer actieve rol bij Toonkunst Arnhem.

Het is u bekend dat TKA tenminste twee maal per jaar een concert geeft: in het voorjaar de Matthäus of de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach en een najaarsconcert. Wellicht is het u ook bekend dat TKA een paar maal heeft meegewerkt aan de Mattheüs Masterclass die door de EO op televisie uitgezonden is en heeft deelgenomen aan een project van Muziektheater ‘De Plaats’ in Arnhem.